Workshop BIM – Mikael Santroli & Mauro Sabiu & Riccardo Prenza

FABER

Workshop BIM – Mikael Santroli & Mauro Sabiu & Riccardo Prenza

Evenimentul reprezintă un moment important în demersul ce adresează viitorul profesiei intenționând să ofere, cu ajutorul experților, o imagine de ansamblu asupra modului în care tehnologia BIM poate fi folosită în proiecte.

Atelierul va oferi participanților oportunitatea de a experimenta în cadrul propriilor proiecte câteva metodele și instrumentele prezentate în cadrul conferinței.

Atelierul va fi susținut de Mikael Santrolli și Mauro Sabiu, împreună cu colegul lor – BIM Expert Riccardo Prenza.

Sponsori și participanți la acest eveniment:

Ambii noștri parteneri sunt pionieri atunci când vine vorba de building-information modeling.

Xella | Ytong – Grupul Xella este lider global și oferă materiale de construcție durabile și inovatoare, materiale de izolare și anvelopare a clădirilor. Xella privește către viitor și se implică activ în medierea relațiilor dintre proiectanți, constructori, arhitecți și dezvoltatori.

Kingspan – Kingspan Group este lider mondial în izolații și sisteme de închideri pentru clădiri de înaltă performanță, cu emisii scăzute de dioxid de carbon. Misiunea companiei este să accelereze construirea unui viitor cu zero emisii nete, având ca prioritate centrală bunăstarea oamenilor și a planetei.

Program
10:00 Introducere și pregătire
10:30 Sesiunea 1
12:30 Pauza de masa
13:30 Sesiunea 2
15:30 QA și închidere

Pregatirea atelierului:
Veți avea nevoie de un laptop personal cu cel mai recent software demo instalat: Revit | Archicad | Rinocer.

Opțional:
– Model 3d de lucru pentru testare
– Alte programe de creație BIM

Link-ul cu informațiile necesare va fi furnizat în timpul atelierului.

Mikael Santrolli este un arhitect cu experiență de lucru în fluxurile de lucru BIM și un modelator expert specializat în software parametrice, proiectare computațională și programare automatizată. De-a lungul carierei sale a lucrat cu Foster and Partners, Zaha Hadid Architects și alte birouri internaționale pe proiecte cu un nivel ridicat de complexitate. În prezent, Mikael folosește modelarea parametrică și programarea în departamentul său, iar cu MKS DTECH el cercetează și dezvoltă soluții în tehnologia de automatizare și proiectare pentru AEC.

Mauro Sabiu este un arhitect cu experiență care se concentrează pe BIM, modelare avansată, proiectare computațională și automatizare. În timp ce se afla la Zaha Hadid Architects, Perkins + Wills și alte birouri internaționale, Mauro a lucrat la o mare varietate de proiecte în întreaga lume, inclusiv aviație, cercetare și infrastructură. El joacă un rol activ în dezvoltarea tehnologiei BIM și design și a fost implicat în mai multe proiecte de cercetare și dezvoltare pentru AEC. Mauro a susținut discursuri în conferințe și universități din întreaga lume despre BIM, Digital și Computational Design.

Alin și-a început cariera ca Desenator Tehnic la unul din cele mai mari studiouri de proiectare din orașul său natal, Timișoara. După terminarea studiilor de Arhitectură și Urbanism la Universitatea Politehnica Timișoara, se alătură unui important birou de project management și arhitectură din Timișoara unde lucrează în rolul de Arhitect Principal și BIM Manager la unele dintre cele mai importante proiecte de investiții străine din regiune. În calitate de BIM and Design Systems Lead la Foster + Partners, împreună cu echipa sa, el lucrează la livrarea BIM pentru proiecte majore de infrastructură și comerciale în regiunile Orientului Mijlociu și Asia.