Ordinul Arhitecților din România (OAR)

Ordinul Arhitecților din România este o organizație profesională. Prin activitatea membrilor săi, O.A.R. are misiunea de a convinge societatea că arhitectura reprezintă, în primul rând, un act de cultură de interes public, cu implicații urbanistice, economice, sociale și ecologice. Printre obiectivele O.A.R. se numără intensificarea dimensiunii culturale a arhitecturii și consolidarea în jurul sediilor organizației și filialelor sale teritoriale a unor centre de arhitectură și cultură urbană; generarea unei politici a patrimoniului construit în România, arhitectura de valoare fiind un domeniu fundamental pentru calitatea vieții; adaptarea educației în arhitectură la tendințele mediului socio-economic și cultural

Centrul de Proiecte Timișoara

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara este o instituție publică aflată în subordinea Consiliului Local Timișoara. Dăm comunității acces la resurse și finanțăm, din bugetul local al orașului, proiecte în cultură, educație, tineret, implicare civică, sport și mediu care dau viață unui un oraș creativ, dinamic și incluziv. Organism de implementare al Municipiului Timișoara pentru proiectul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.

Administrația Fondului Cultural Național

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Blaser

Caparol

Constructim

Girod

Holver

isolAir

Kingspan

Petro Vaselo

Reynaers

Wienerberger

Xella | Ytong

Xella RO, filiala locală a grupului Xella, lider mondial în furnizarea de soluții pentru materiale de construcții și industrii conexe, este unul dintre liderii pieței de pe piața materialelor de construcție din România și principalul producător de BCA din România. Xella privește către viitor și se implică activ în medierea relațiilor dintre proiectanți, constructori, arhitecți și dezvoltatori, prin prezenta în platforma digitală BIM (Building Information Modelling), un proces inteligent de lucru bazat pe modele 3D care stimulează colaborarea interdisciplinară în proiectele de construcții, economisind timp, bani și crescând calitatea lucrărilor.