Donează

Icon

Prin donația ta ajuți echipa Beta să identifice și să adreseze problemele și nevoile cetățenilor, administrației și corpului profesional din zona arhitecturii. Sumele vor fi folosite și pentru a dezvolta viitoare generații de lideri culturali, arhitecți, artiști, curatori sau activiști al căror scop este îmbunătățirea calității vieții tuturor cetățenilor. 

Începând cu anul 2019, statul permite ca persoanele fizice care au realizat venituri din salarii și/sau pensii impozabile în România să poată redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venit către o asociație.

Dacă vrei să susții Beta, completează formularul de mai jos și redirecționează o parte din impozitul tău aferent anului trecut către Beta – OAR Timiș.

Data până la care formularele pot fi depuse este 20 mai, iar procedura e simplă și nu te costă nimic.

PASUL 1. Descarcă formularul completat deja cu datele noastre. Formularul este pentru anul trecut (2021), pentru că presupune redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit aferent anului anterior, pe care deja l-ai plătit statului.

PASUL 2. Completează doar secțiunea I. Date de identificare a contribuabilului, cu datele tale. Semnează formularul în partea din stânga jos.

PASUL 3. Trimite formularul către noi folosind butonul de mai sus/jos. 

Descarcă formularul 230

Transmite formularul