Căutăm colegi!

Căutăm colegi!

Bienala timișoreană de arhitectură Beta este un proiect cultural al Filialei Teritoriale Timiș a Ordinului Arhitecților din România, organizat de o echipă dedicată.

Totodată, Beta este proiect prioritar al OAR la nivel național și principalul eveniment de arhitectură din vestul României, cu o influență euroregională și relevanță europeană.

Căutăm colegi care să ni se alăture în organizarea și desfășurarea atât celei de-a 5-a ediții a bienalei timișorene de arhitectură care va avea loc în 2024, cât și a activităților pe care le pregătim în cadrul Programului “Țimisoara Capitală Culturală Europeană în 2023”, care se vor desfășura pe parcursul anului în curs.

Domeniile de lucru din cadrul echipei sunt următoarele:

Financiar – legal – contabil – să asigure buna desfășurare a sectorului economic, să administreze și să gestioneze bugetele de proiect.

HR și dezvoltare – asigură comunicarea internă și externă, alcătuiește echipele de lucru, asigură dezvoltarea profesională continuă a echipei.

Logistică și producție – asigură infrastructura, organizarea și buna desfășurare a activităților și produselor din cadrul proiectelor culturale.

Programul de lucru este flexibil, există posibilitatea de part-time sau full-time și suntem deschiși să avem colegi și din afara Timișoarei, prin colaborări remote / online, în funcție de evenimentele și activitățile în curs.

Dacă ești pasionat de scenă culturală arhitecturală și vrei să participi activ la organizarea și desfășurarea Bienalei de Arhitectură de la Timișoara, să cunoști colegi și oameni din domeniu și să îți dezvolți skill-urile organizatorice, așteptăm aplicația ta pe contact@betacity.eu.

Mai multe informații poți găși pe site-urile noastre oartimis.ro și betacity.eu .